Over ons

Be-Involved heeft nauwe banden met Universiteit Utrecht en kan de deelnemers, met hulp van UU docenten, wetenschappelijk begeleiden bij hun eventuele onderzoek. Het onderwerp is ter bepaling van de deelnemer, het kan gaan over IT onderwerpen als AI, Algoritmes, IAM, aansluiting IT aan de business maar ook over meer bedrijfseconomische of sociale onderwerpen. Kern is dat het onderzoek relevant is voor de doelstellingen van uw organisatie.

Door de projecten en onderzoeken vergroot u uw netwerk van publieke organisaties en UU wetenschappers.

Maatschappelijke projecten

Be-Involved werkt samen met verschillende maatschappelijke (studenten)organisaties in Utrecht. Voorbeelden hiervan zijn: Academie van de Stad, Stichting Move, Enactus, KF Hein Fonds, Oranjefonds, UU-Community Service Learning en InclUUsion (Kim Zunderdorp), USC (Otto van Wassenaer), etc.

Locatie Be-Involved

De dagelijkse werkplek van Be-Involved is in het Van Geunsgebouw op de Uithof waar wij samen met het studentenuitzendbureau van de UU (Topselect) een kantoor bemannen.
De deelnemers treffen elkaar elke vrijdag in het Green Office van de UU. Daar zijn werkplekken en instructieruimtes beschikbaar. Andere opties zijn: USBO, UCU, Koningsbergergebouw, Teaching & Learning Lab in het BBG.