Je bent op zoek naar goede mensen

Je wil verder als bedrijf en wil groeien met een goed team van digitale talenten die met en voor je werken.

Onze afgestudeerden hebben bewezen academisch niveau, analyseren problemen in een breder perspectief en verbeteren met oog voor de keten en lange termijn. Ze gebruiken daarvoor de digitale hard en soft skills waar ze door ons in worden getraind. De deelnemers aan het programma willen graag voor u aan het werk, een goede start maken, veel ervaring en netwerk opdoen, nuttig zijn, liefst in een leuk team, liefst met iets waar ze anderen mee helpen.

Het UU Startersprogramma

Be-Involved biedt dit u en onze afgestudeerden; talenten die wij zelf het gehele jaar door binnen de opleidingen scouten, werven en selecteren. Wij geloven dat studenten uit alle opleidingen met de juiste drive het in zich hebben om een digitaal talent te worden. Benieuwd hoe? Bel ons op 06-14291509!

Wij bereiken en vinden

Wij bereiken continu meer dan 15.000 bijna afgestudeerden uit alle opleidingen. We weten hoe we aandacht krijgen en hoe we hen kunnen triggeren. De koppeling van werk, ontwikkeling en maatschappelijke relevantie in het programma is aantrekkelijk voor alle talentvolle (IT)studenten. Deze leren wij deels ook al persoonlijk kennen tijdens de studie vanuit onze samenwerking met de UU.

Wij testen en selecteren

Er is een online testcentrum waarin we een onbeperkt aantal studenten kunnen ontvangen voor een testcyclus en een online game. We beschikken over specialisten die de juiste talenten hieruit kunnen selecteren.

Wij scholen en begeleiden

De deelnemers volgen een ontwikkelprogramma, gericht op inhoud en skills, gegeven door ervaren en betrokken docenten. We begeleiden de talenten individueel met career coaches die veel ervaring hebben met (vragen van) starters en die dagelijks bereikbaar zijn.

Wij dragen bij en binden

Deelnemers zijn gemotiveerd, betrokken en willen bijdragen. Dit doen zij 4 dagen per week op uw afdeling en 1 dag per week in onderzoek, maatschappelijke projecten en opleiding. U kunt zich verbinden aan de onderzoeken en projecten, andere medewerkers van uw bedrijf ook. Na 1,5 jaar volgt een drempelloze overgang van de digitale professional van het programma naar uw bedrijf.